Frakt & Transport

Just nu har vi högt tryck på vår fraktavdelning och vi har tyvärr ca 10 arbetsdagars väntetid innan din order packas. 


Har du inte möjlighet att själv hämta dina auktionsobjekt har vi olika transport- och fraktalternativ att välja mellan, beroende på leveransadress och vara.
 

Kontakta kundtjänst på 0171-534 50 eller frakt@sodersens.se för att beställa frakt. En fraktkostnad registreras på ditt kundnummer och när den är betald skickas automatiskt varan till närmaste utlämningsställe, du behöver endast vänta på avisering!

Ditt paket levereras vanligtvis inom 10 arbetsdagar, från det att frakt samt objekt är betalda. Observera att det kan dröja något längre än detta om leveransen  kräver speciellt emballage eller är skrymmande etc.

Som köpare ansvarar du för att rätt kontaktuppgifter är registrerade på vår sida. Vänligen observera att för ej uthämtade paket så debiterar vi 500 kr för fraktbolagets returkostnader.

Paket utanför EU debiteras med tillägg på 600 kr i exportadministrationskostnad (+ fraktkostnad enligt offert).

MINDRE VAROR - Bud via Schenker till närmsta utlämningsställe

0-1 kg 150kr

1-8 kg 150-400kr 

OBS! Varor som kräver speciellt emballage tex serviser, glasserviser, tavlor mm eller är skrymmande debiteras extra. Minimum 600 kr tillkommer samt ordinarie fraktkostnad.

Tavlor från 600 kr. Serviser från 1000 kr. 

Över 8 kg enligt offert.

Vid samfrakt av flera utrop (obs max total vikt 8 kg) utgår endast 25 kr per extra post.

Kontakta kundtjänst på 0171-534 50 eller frakt@sodersens.se för att beställa frakt med Schenker. En fraktkostnad registreras på ditt kundnummer och när den är betald skickas automatiskt varan till val av ombud, du behöver endast vänta på avisering!

 

UTLÄMNING i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors  - Transport via ArtMove 

Större varor kan transporteras i samarbete med ArtMove till ArtMoves utlämningsställe i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors.

Kontakta Södersens Auktionshus kundtjänst på 0171-534 50 eller frakt@sodersens.se för att beställa transport. En fraktkostnad registreras på ditt kundnummer och när den är betald skickas automatiskt varan till val av ombud, du behöver endast vänta på avisering!

ArtMove Prisexempel: Cykel (600kr), 1 chiffonjé / byrå (1000kr)

Se adresser och öppettider här http://artmove.se/kontakta-oss/

 

HEMLEVERANS

För hemleverans med inbärning rekommenderar vi att du kontaktar en budfirma. Budfirmor behöver inte passa våra öppettider, utan kan komma enligt överenskommelse. Hemleverans med inbärning bokar du direkt med budfirman.