Vi har bytt namn!

Vårt genuina engagemang för auktionsverksamhet består i samma regi, men vi har nu bytt namn till Södersens Auktionshus (tidigare Bålsta Auktionshall).

Södersens Auktionshus är ett familjeföretag som i över 50 år arbetat med auktioner. Vår målsättning med det nya företagsnamnet, som är en sammanslagning av våra släktnamn Söderblom och Stephensen, är att det ska knyta an till både tradition, familj och framtidens auktionsverksamhet.

Våra online-auktioner når världen över och våra inlämnande kunder finns i hela Sverige. Kärnan i vår verksamhet är våra duktiga och kunniga medarbetare, snarare än en specifik ort och därför tar vi bort det tidigare namnet. Namnbytet ska även återspegla vårt auktionshus som är ett modernt, välkomnande och professionellt auktionshus.  

Vi har haft många försäljningar med höga noteringar och nöjda kunder genom åren.  Vi kommer även fortsättningsvis att målmedvetet arbeta för lyckade försäljningar av hela hem, dödsbon, inredning, konst, design och smycken. Kontakta oss gärna för bokning av hemvärdering eller säljkonsultation.  

 

Välkommen in för riktig auktionslycka, välkommen till Södersens Auktionshus! / Karl Söderblom, Anders Söderblom & Anna Stephensen, Södersens Auktionshus AB