Om oss

Välkommen till Södersens Auktionshus!

Södersens Auktionshus är ett familjeföretag som bedrivit auktioner i över 50 år. Vi har haft många höga försäljningsnoteringar och nöjda kunder under åren, och vi arbetar alltid med stort engagemang. Vår erfarenhet och kunnande är både djupt och brett inom antikviteter, design, konst, bohag och smycken. Behöver du hjälp med värdering av föremål hjälper våra experter gärna till, flera är förordnade värderingsmän av Svenska Handelskammaren. I samband med försäljning på auktion erbjuder vi även fullservice och helhetslösningar; från värdering, transport, katalogisering, till snabb redovisning av försäljningsintäkter.

Vi erbjuder ett stort utbud av föremål på våra dagliga online-auktioner. Vissa dagar har vi temaauktioner som t.ex. ”Kvalitetsauktion”, ”Månadens Utvalda”, "Smycken" och ”Polisens Cykelauktion”. Även dessa temaauktioner auktioneras ut online. Fyra dagar i veckan är vår visningslokal öppen för besök och här kan du se alla aktuella auktionsobjekt.

 

Vårt främsta mål är att våra uppdragsgivare och kunder ska känna sig trygga och nöjda med sina försäljningar och inköp. Vi har ett gott renommé och uppdragsgivare som t.ex. gode män, privatpersoner, försäkringsbolag och Polismyndigheten i Uppsala och Stockholms län.  

Varmt välkommen till oss!