Specialister på hela hem och dödsbon

Vid en egen flytt, släktingar som ska flytta till äldreboende eller vid dödsfall uppstår ofta flera praktiska frågor och kanske till och med problem. Vad kan man sälja? Vad är det värt? Vem ska packa, städa och flytta ut sakerna? Södersens Auktionshus är specialister på att hantera alla dessa frågor och mer därtill. Vår tjänst innebär att du får hjälp med allt det du önskar kring hanteringen av hemmet , dessutom snabbt och professionellt utfört. Det enda ni behöver göra är att bestämma vad ni vill ha gjort samt vad ni vill sälja- resten ordnar vi! 

Så här går det till

  1. Första kontakt – boka en kostnadsfri värdering!

Vid ett första samtal går vi igenom kort vad det är ni önskar få värderat och behöver hjälp med. Är det en mindre inlämning av ett fåtal varor, eller gäller det ett helt hem som ska värderas, tömmas och flyttstädas? Ett kostnadsfritt möte med någon av våra värderingsmän bokas in. Vi har flera värderingsmän och är flexibla - ofta kan vi komma med kort varsel!

  1. Värdering och rådgivning på plats

Vid vårt möte på plats tittar en värderingsman på omfattningen av uppdraget. Ni får information om vad som kan säljas på auktion och värdering. Vi kan på plats ge en god bild av vilka försäljningsintäkter samt eventuella kostnader som är att vänta om det är ett helt hem som ska tömmas.

  1. Tömning av bostaden

Vår transportpersonal med lastbilar och allt nödvändigt emballage kommer på utsatt dag och tid. Saker sorteras, packas och transporteras bort. Har ni även beställt flyttstädning ordnas det av vår samarbetspartner. 

  1. Försäljning

Alla varor som ska säljas på auktion katalogiseras av en värderingsman. Varan publiceras på vår välbesökta websida med beskrivning, värdering och bilder. 

  1. Utbetalning

När dina föremål är betalade av köpande kund sker utbetalning till angivet bankkonto inom 15 arbetsdagar. Du erhåller en tydlig redovisning med specifikation över försäljningen och provisionskostnad på dina sidor.

Välkommen att kontakta någon av våra Av Sveriges handelskamrar utsedda värderingsmän, oss så hjälper vi dig direkt!

Anders Söderblom 0763 099 179    Karl Söderblom 070 622 07 37       David Wahman 079 304 36 40

Integritetspolicy