Södersens Auktionshus öppnar nytt kontor i Uppsala!

Södersens Auktionshus i Uppsala

Vi är så glada över att snart äntligen få slå upp portarna till vårt nya auktionshus i Uppsala! I ljusa lokaler kommer vår ansvariga Intendent Clara Kling med kollegor att hälsa varmt välkomna till Södersens på Bolandsgatan 15G när vi öppnar för visning torsdagen den 15 september. Allt är inte på plats ännu och förberedelserna är i full gång, men redan nu har vi öppet för inlämning efter överenskommelse. På Södersens Auktionshus i Uppsala är vi specialister på design, konst, smycken och bohag. Vi hjälper gärna till med allt från försäljning av enstaka föremål till avyttring av hela hem.

Välkommen att kontakta Clara Kling på 076 028 84 06 för bokning av hemvärdering eller inlämning på plats i Uppsala.

Bolandsgatan 15G, 753 23 Uppsala

Telefon: 0730-42 40 71

info_uppsala@sodersens.se 

Södersens Auktionshus i Bålsta

Här kan vi hjälpa dig med värdering och försäljning av enstaka föremål eller lösningar för att avyttra hela hem. Konst, smycken, keramik & porslin och möbler är exempel på föremål du kan sälja här. Södersens Auktionshus i Bålsta är även på uppdrag ansvarig för försäljning av Polismyndighetens beslag- & hittegods. Södersens Auktionshus i Bålsta är även specialister på konkursförsäljningar. 

Jättorpsvägen 3, 746 93 Bålsta, Ekolskrog

Välkommen att kontakta Anders Söderblom, Patrik Pettersson eller Karl Söderblom på växelnummer 0171-534 50 för bokning av värdering och rådgivning inför försäljning. 

Du är alltid välkommen att skicka dina förfrågningar till info@sodersens.se, kom ihåg att skriva med dina kontaktuppgifter så återkommer vi snarast.

Framöver hittar du både Uppsala samt Bålstas aktuella objekt på www.sodersens.se.

Q&A

När öppnar kontoret i Uppsala?

Torsdagen den 15 september öppnar vi för visning. Redan nu kan du boka tid för inlämning.

Hur ser jag var det objekt som jag är intresserad av finns?

På varje objekt hittar du information om det finns i Uppsala eller i Bålsta för visning och utlämning.

Kan jag få inropade föremål skickade mellan auktionshusen?

Ja, det kommer att gå att boka frakt mellan våra auktionshus mot en kostnad. Det gäller från och med att båda kontoren är helt öppna med ordinarie öppettider, dvs from 15 september.