Välkommen att sälja med Södersens Auktionshus!

Det är enkelt och tryggt att sälja på auktion genom oss. Du får alltid personlig, professionell hjälp med värdering samt råd kring en försäljning, oavsett om du vill sälja enstaka föremål eller ett helt hem eller dödsbo. Värdering inför en eventuell försäljning är alltid kostnadsfritt och villkorslös, och våra försäljningskostnader är bland de lägsta i branschen. Flera av våra värderingsmän är utsedda av Svenska Handelskammaren och samtliga har en lång och genuin kunskap om föremål och hur du säljer till höga slutpriser. Välkommen!

 

Så här går det till

  1. Första kontakt – boka en kostnadsfri värdering!

Vid ett första samtal går vi igenom kort vad det är ni önskar få värderat och behöver hjälp med. Är det en mindre inlämning av ett fåtal varor, eller gäller det ett helt hem som ska värderas, tömmas och flyttstädas? Ett kostnadsfritt möte med någon av våra värderingsmän bokas in. Vi har flera värderingsmän och är flexibla - ofta kan vi komma med kort varsel!

  1. Värdering och rådgivning på plats

Vid vårt möte på plats tittar en värderingsman på omfattningen av uppdraget. Ni får information om vad som kan säljas på auktion och värdering. Vi kan på plats ge en god bild av vilka försäljningsintäkter samt eventuella kostnader som är att vänta om det är ett helt hem som ska tömmas.

  1. Tömning av bostaden

Vår transportpersonal med lastbilar och allt nödvändigt emballage kommer på utsatt dag och tid. Saker sorteras, packas och transporteras bort. Har ni även beställt flyttstädning ordnas det av vår samarbetspartner. 

  1. Försäljning

Alla varor som ska säljas på auktion katalogiseras av en värderingsman. Varan publiceras på vår välbesökta websida med beskrivning, värdering och bilder. 

  1. Utbetalning

När dina föremål är betalade av köpande kund sker utbetalning till angivet bankkonto inom 15 arbetsdagar. Du erhåller en tydlig redovisning med specifikation över försäljningen och provisionskostnad på dina sidor. 

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig direkt!

Anders Söderblom                         David Wahman                                                        

076 309 91 79                                  079-304 36 40

   

Välkommen!

 

 


Integritetspolicy