Välkommen att sälja på Södersens Auktionshus!

Det är enkelt och tryggt att sälja på auktion. Du får professionell hjälp med värdering samt råd kring en försäljning av våra värderingsmän. Vi hjälper dig med att sälja allt från enstaka föremål till hela hem. Första möte och värdering är alltid kostnadsfritt och villkorslöst. Våra försäljningskostnader är bland de lägsta i branschen. Vänligen kontakta värderingsman Clara Kling, Uppsala och Stockholm, 073 048 88 14 eller Linnea Holmer, Enköping, Västerås och Mälardalen, 070 252 05 56. Du är också alltid välkommen till oss med dina föremål!

 

1. Första kontakt

Boka möte och berätta vad du vill att vi ska hjälpa dig med! Försäljning av enstaka föremål eller en helhetslösning vid försäljning av ett helt hem? Vi ordnar det!

2. Värdering på plats

Erhåll värdering av dina föremål och information om vårt helhetserbjudande för hela hem på plats eller i auktionshallen.

Kostnadsfritt och villkorslöst!

 

3. Packning och transport

Vi kommer på utsatt tid med personal, bilar och packmaterial. Vi ordnar allt kring packning och transport av bohaget

4. Försäljning och redovisning

Nå tusentals intressenter via publicering på vår välbesökta webbsida och få bra betalt! Professionell värdering,  beskrivning och bilder av dina varor. Därefter erhåller du en redovisning och utbetalning.

 

 

Vänligen kontakta värderingsman Clara Kling, Uppsala och Stockholm, 073 048 88 14 eller Linnea Holmer, Enköping, Västerås och Mälardalen, 070 252 05 56 så hjälper vi dig direkt eller läs mer här.

Välkommen!